Hoe snel heb ik de bestelling in huis?

Alle bestellingen die voor 15 uur zijn geplaatst worden dezelfde werkdag verzonden. Meestal heb je het de volgende werkdag binnen. Bij vertraging ontvang je een bericht van ons.

Kan ik mijn bestelling wijzigen en/of annuleren?

Zodra jouw bestelling geplaatst is, is het helaas niet meer mogelijk om jouw order aan te passen of te annuleren. Je bent vrij om je bestelling na ontvangst alsnog te retourneren. Kosten voor retour zijn wel voor je eigen rekening. Je mag wel product ruilen voor een andere maat en/of kleur.  Hiervoor kun je mij mailen(info@zuuster.nl) met mededeling dat je de kledingstuk wilt ruilen. Je stuurt mij je eerste aankoop, ik kijk of jou gekozen kleur/maat op voorraad is. Zoja dan zal ik het naar je verzenden, je betaald wel hiervoor de verzendkosten|(5.95)

Binnen welk termijn wordt mijn retourzending verwerkt?

Het aanmelden van retour dient uiterlijk binnen 14 dagen te geschieden, dit kan via de mail (info@zuuster.nl) Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en retourzending goedgekeurd. Hierover ontvang je een bevestiging per mail.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn  items retourneren?

Je mag zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 21 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt. 

Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels, in originele verpakking retourneert. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

*Kosten voor het retourneren komt voor je eigen rekening!

Binnen hoeveel werkdagen wordt mijn geretourneerde aankoop terug gestort?

Nadat wij de retour hebben verwerkt en goedgekeurd ontvangt u van ons hierover een bericht. De aankoopbedrag wordt binnen 1 a 2 werkdagen naar uw rekening overgemaakt.