Datasheet

Materiaal
7% Spandex
21% Rayon
72% Polyester
Eigenschap
Comfortabel
Modieus
Praktisch
Grade 
Ivonne V 15-05-2021

Heerlijk broek

Heerlijk comfortabel jogger, genoeg ruimte voor je attributen. Zowel de broek als sweater erg fijn. Vele complimenten gekregen en ook doorverwezen naar zuuster.nl

Grade 
Kelly B 10-05-2021

Fijne stof

Broek is heel praktisch en voelt heel fijn. Mooie kwaliteit en stof.

Grade 
Lotte 23-04-2021

Mooi maar was het met liefde voor beste resultaat

Broek is heerlijk om te dragen, de zakken zijn heel handig en groot genoeg voor je spullen. Ik had er 2 besteld maar 1 ging pillen na paar keer wassen. Kwam doordat ik het op hoge temperatuur ging wassen en dat hoort niet. Met zuster Goebani overlegd. Was je jogger met liefde zei ze <br /> :-) en zal je de kwaliteit niet schaden. Ik draag ze beide nog steeds en erg blij mee dan de standaard stugge witte katoenen broeken

Grade 
Debby 20-04-2021

Heerlijke broek

Super fijne broeken. Jammere was dat de stof van de witte pillen wordt de zwarte heeft dit niet zo erg. Maar je wil geen andere broek na je werk meer aan als deze zitten zo heerlijk

Grade 
Jolanda K 19-04-2021

Eindelijk een broek dat heerlijk zit!

Verschillende (werk)broeken uitgeprobeerd, is deze jogger een verrassing! Deze jogger zit erg comfortabel en is van zachte stof. Hij valt op als je vergelijkt met het aanbod van werkbroeken in de zorg, niet stijf (oudbollige snit) maar juist dynamisch! Kortom: je krijgt waar voor je geld.

Grade 
Jamila S 17-03-2021

Jamila S

De stof is heel fijn, zacht, ademend waardoor je niet te warm aanvoelt op het werk. Ik vind het leuk dat ik mijn broekspijpen niet hoef op te rollen. Ik hou van het feit dat er veel zakken zijn waar ik papier, pennen, scharen in kan doen en natuurlijk past mijn mobiele telefoon perfect in de zak. Ik zal deze broek zeker aanbevelen. Get yours today!

Grade 
Esther 16-03-2021

Verliefd

Helemaal verliefd op deze jogger, helaas ben ik maar 162 lang/groot<br /> Er staat bij dat het model voor mensen zijn van 170/180.<br /> <br /> Komt hij nog in een kortere lengte.?? <br /> En er staat bij voor lengte 170/180.

Grade 
Marie louise Tanis 16-03-2021

Super fijne broek

Super fijne broek, je voelt niet dat je hem aan hebt en al mijn spulletjes passen in de vele zakken. Mijn eigen maat (m) besteld en past perfect. Nu lopen we er hip bij in het verpleeghuis.

Grade 
Iris v 20-02-2021

Geweldig

De jogger besteld in het zwart. Wauw! Ik wil ‘m eigenlijk nooit meer uit doen. Oogt sportief maar toch ook netjes. Al veel complimentjes gehad. Materiaal voelt heerlijk aan op de huid en beweegt fijn mee tijdens de zware inspanningen tijdens een dienst, maar ook heerlijk comfi om te dragen tijdens nachtdiensten. Kwalitatief voelt de broek super stevig. De band bij de taille en enkels is van een fijne zachte stof en knelt niet. <br /> Heb de broek in m’n eigen maat besteld (S) en valt perfect op maat. Met het koortje bij de taille kan de broek ook strakker getrokken worden. <br /> Al met al onwijs tevreden en kan niet wachten om meer kleurtjes te bestellen!

Grade 
Natascha O 18-02-2021

Natascha

Een heerlijke broek zit lekker.<br /> Fijne zakken.<br /> Al mijn spullen binnen hand bereik.<br /> Ik ga zeker nog meer bestellen.????

Write your review !

9 andere producten in dezelfde categorie: